четвер, 30 травня 2024 р.

Останній урок у першому класі

Ось і закінчився нелегкий перший рік навчання. І сьогоднішній дзвінок запросив вас на останній урок у 1 класі. За старання і перші успіхи в навчанні ви отримаєте  дипломи.Завтра розпочнуться перші у вашому житті літні канікули. Усе літо ви будите відпочивати, набиратися сил, щоб продовжити наше навчання уже в 2 класі.






Година спілкування у Публічній бібліотеці

Ось пролунав у школах останній дзвіник. Попереду літні канікули. Сьогодні учні нашого класу завітали до Публічної бібліотеки  на годину спілкування "Цього літа я планую....", де учні  відгадували  загадки, грали в ігри та потанцювали під мелодію руханки. Адже влітку треба читати, готуватися до наступного навчального року. Без книги неможлива ґрунтовна і якісна освіта.

















четвер, 16 травня 2024 р.

Україну я люблю, вишиванку одягну

Сьогодні наш клас побував у шкільній, де було влаштовано тематичну викладку  "Україну я люблю, вишиванку одягну", де учні слухали цікаві факти з історії виникнення вишиванки та цього свята. З розповіді дізналися про символіку кольорів і орнаментів, згадували прислів'я та приказки про вишиті сорочки та слухали пісні про українську вишиту сорочку.





Щиро вдячні Тетяні Сергіївні за цікаву та змістовну розповідь!

16 травня - День вишиванки



16 травня в Україні урочисто відзнчають День вишиванки. Це свято, покликане зберегти та популяризувати багаті традиції українського народу. Сьогодні ми взяли участь у флешмобі "Вишиванка єднає українців".

Вишиванка - наш генетичний код





День Цивільного Захисту

 

До Дня цивільного захисту, в рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху, учні 1-4 класів Кам’янського ліцею №1 зустрілися зі співробітниками 9-ДПРЧ 3-ДПРЗ ГУ ДСНС України в Черкаській області. Діти ознайомилися з оснащенням пожежної машини, дізналися про особливості професії рятувальника і важливість дотримання правил безпеки життєдіяльності. 









Фото на згадку.

Висловлюємо вдячність керівнику 9-ДПРЧ ДСНС України в Черкаській області Туренку М.В. та співробітникам чергового караулу Матюсі Р.О., Бузівському В.В., Кузьку О.М. за цікаву та пізнавальну зустріч.

Свято "Маленькі козачата"

Сьогодні у другокласників відбулося свято «Маленькі козачата». Діти дізналися більше про Запорізьких козаків, про їх зовнішний вигляд, козац...